با توجه به اینکه زنبور عسل از چه منبعی تغذیه کرده است، عسل آن دارای کیفیت های متفاوتی خواهد بود. آن دسته از زنبورهایی که کاملا از شهد گلها و گیاهان تغذیه کرده اند، بهترین کیفیت و طعم را دارا هستند. همین موضوع تولید عسل را بصورت انبوه غیر ممکن میسازد؛ در واقع عسل طبیعی معمولا بصورت محدود قابل ارائه است.با توجه به متغیر بودن تولیدات کندوها و زنبورداران؛ شرکت آذرکندو اقدام به عرضه مستقیم محصولات کرده است به این صورت که عسل های تولید شده توسط زنبوردارن؛ بعد از بررسی فیزیکی و طعم، مورد آزمایش قرار گرفته و در صورت تایید همراه با آنالیز و گرید بندی بر اساس درصد ساکارز بصورت محدود عرضه میگردد این محصولات با تایید و تضمین واحد آزمایشگاه تخصصی بوده و همیشه قابل بررسی و پیگیری است.
ساکارز یک نام علمی برای شکر است. همان شکری که روزانه آن را مصرف می کنیم. شکری که از نیشکر به دست می ..
عسل طبیعیعسل طبیعی در طول تاریخ و دوران های مختلف به
عنوان ماده شفا بخش استفاده شده است. این ماده آ..
نمایش 1 تا 2 از 2 (1 صفحه)