با توجه به اینکه زنبور عسل از چه منبعی تغذیه کرده است، عسل آن دارای کیفیت های متفاوتی خواهد بود. آن دسته از زنبورهایی که کاملا از شهد گلها و گیاهان تغذیه کرده اند، بهترین کیفیت و طعم را دارا هستند. همین موضوع تولید عسل را بصورت انبوه غیر ممکن میسازد؛ در واقع عسل طبیعی معمولا بصورت محدود قابل ارائه است.با توجه به متغیر بودن تولیدات کندوها و زنبورداران؛ شرکت آذرکندو اقدام به عرضه مستقیم محصولات کرده است به این صورت که عسل های تولید شده توسط زنبوردارن؛ بعد از بررسی فیزیکی و طعم، مورد آزمایش قرار گرفته و در صورت تایید همراه با آنالیز و گرید بندی بر اساس درصد ساکارز بصورت محدود عرضه میگردد این محصولات با تایید و تضمین واحد آزمایشگاه تخصصی بوده و همیشه قابل بررسی و پیگیری است.
ساکارز یک نام علمی برای شکر است. همان شکری که روزانه آن را مصرف می کنیم. شکری که از نیشکر به دست می ..
نمایش 1 تا 1 از 1 (1 صفحه)